Diensten :

Bestek
Bouwbegeleiding
Bouwbegeleiding / directie
Bouwvergunning
Ontwerp
Oplevering en nazorg
Prijsvorming
Schetsontwerp
Toekomstvisie

Maagjesbolwerk in Zwolle is een wooncomplex van 66 woningen, een zeer beeldbepalend bouwwerk voor de stad Zwolle, die bij menigeen helder op het netvlies staat. Een stoer en markant gebouw, een echt bolwerk, van een bijzonder hoog architectonisch alsmede bouwkundig niveau. Een gebouw die het in zich heeft om een toekomstig monument te worden als deze een leeftijd van 50 jaren bereikt.  Vanwege deze kwaliteiten vraagt het instant houden om de nodige expertise.

Sinds 2017 werk ik voor de Vereniging van Eigenaren en in samenwerking met het bestuur zetten we jaarlijks verschillende onderhoudswerkzaamheden op de rol. Bij het opstellen van dergelijke onderhoudsplannen worden uiteraard de bijzondere esthetische als bouwkundige details niet vergeten.

Ze blijvend mee te nemen in de tijd zorgt ervoor dat ook de komende generatie van het gebouw kan blijven genieten, zoals het ontwerp bedoeld is. Een schitterend markant en stoer bolwerk. Het is voorrecht dat ik met mijn kennis hieraan een bijdrage mag leveren.